JAARTRAINING

De Onsterfelijke Vrouw

Bekken en hart verbonden

Deze vrouwentraining nodigt je uit de oorsprong van je vrouw-zijn te ontdekken

De vrouwelijke Bron

Als je het verlangen voelt naar een pad van zelfrealisatie van je ware natuur via het lichaam, dan is dit iets voor jou.

Het heilige donkere vrouwelijke

Wij vrouwen dragen deze donkere bron van het yin diep in ons in de vorm van de baarmoeder. Of we nu wel of geen baarmoeder hebben of we kinderen hebben gebaard of niet, de kennis van hoe leven ontstaat zit diep in onze vrouwencellen. Daarmee zijn het aardebewustzijn (lijf) en de seksuele essentie (levensenergie) de basis van de vrouwelijke pool.

Samensmelten met moeder aarde

Door je individualiteit weer samen te laten smelten met moeder aarde en in haar schoot van het donker alles te laten absorberen wat niet van nu is, krijgt je hart stevige wortels waardoor je vanuit liefde aanwezig kan zijn, zonder jezelf weg te geven.

Als je deze verbinding met de donkere aardekern in je draagt voel je jezelf veilig, kun je jezelf overgeven, ben je gekoesterd en ben jij het leven.

Door de afstand naar de aarde los te laten is het makkelijker de stroom van prikkels en ervaringen van alle dag te laten landen, waardoor je meer plezier en levenslust kunt gaan ervaren en je de wereld bekijkt vanuit een stevige aarde connectie.

Lichtheid en subtiliteit op een belichaamde manier

Zo kun je vanuit wie je in essentie bent, gaan leven. En in de aantrekkelijkheid van de ziel gaan staan om vanuit liefde en waarheid aanwezig te zijn. Er ontstaat ruimte voor lichtheid en subtiliteit op een belichaamde manier. Het mysterie van het heilige vrouwelijke is de thuisplek, van waaruit je leeft.

SPECIFIEK AAN DEZE TRAINING

Onherkenbare verandering en diepte

In de meeste spirituele stromingen wordt er gewacht tot wat er in het donker weg gestopt is, omhoogkomt in het licht. In de stroming van waaruit wij werken, gaan we juist het donker in. We zinken door wat daar nog weg gestopt is heen naar het licht in de aarde om zo in een veiligere plek in onszelf thuis te komen. Hiermee betreed je dus het huis van de draak.

Dit vraagt om werkelijk naar binnen te gaan en de projecties in de buitenwereld los te laten.

Een weg voor de moedigen, omdat het je vraagt om gehechtheden los te laten. Als je hier echt ‘ja’ tegen zegt geeft dit een ongekende verandering en diepte. Het geeft je een inwijding in de vrouwelijke pool, zodat je deze frequentie van het donker binnenin je kan leren dragen.

Waar eenheid en individualiteit samenkomen

Veel vrouwentrainingen brengen je in verbinding met het hart en met de andere vrouwen om je heen. Dat is prachtig en heel belangrijk. Wij doen dit ook en we gaan nog een stap verder.

We nemen je individualiteit als basis. Uit je hoofd, voorbij je emoties, in verbinding met je hart dat diep en liefdevol geworteld is in je bekken. De spiritualiteit in het fysieke. Daar waar je de veiligheid en waardering nog buiten jezelf zoekt, leer je de reddingsboei van de ander los te laten. Zo gaan we naar binnen om te zinken naar de fysieke laag, voorbij de gedachten en emoties, naar de donkere aardekern van je bekken.

Oude gevoelens en gedachten gaan een plek in je lijf krijgen, er ontstaat bedding. Dit zorgt ervoor dat je vanuit het nu leeft en geeft je stevigheid en een diepere gevoeligheid in je lijf. Oude, ruwere gedachten en emoties verliezen hun kracht. Zo kan een nieuwe verfijndere werkelijkheid zich openen, waar eenheid en individualiteit samen komen.

 

MANIER VAN WERKEN

Alchemistische baden

We nemen je mee in alchemistische baden.

Daar waar de kennis van vrouw-zijn in jezelf weer wakker kan worden.

In deze training zijn er verschillende manieren om je mee te nemen. Hier een greep uit wat je kunt verwachten; lichaamswerk, heilige geometrie via het Levenskracht Ritueel, sensueel bewust bewegen, meditaties, jade ei inwijding, 5 Elementen Yoga, oefeningen voor je lichtlichaam, creatieve oefeningen, zelfmassage, borst- en buikmassage, opstellingen, delen, dans vanuit het bekken, kern cultiveren, steun van je vrouwenlijn en je spirituele lijn toelaten en in jezelf samenbrengen.

 

Onderwerpen jaartraining

1. Het gedragen hart

Het startpunt van dit weekend is jouw vrouwelijke hart. Hoe jouw vrouwenhart gedragen is in een kring van vrouwen.

Hoe jij kunt versmelten met de kern van de aarde en daar jouw individualiteit vindt. Leren om vanuit individualiteit in verbinding te zijn.

2 dagen

2. De alchemie van emotionele balans

Voor vrouwen is het belangrijk om goed voor hun emotionele balans te zorgen. Te ontdekken om niet de emoties te volgen maar een laag dieper te zinken, tot in je kern.

Door aanwezig te zijn in de schaal van je bekken zal de emotionele onbalans vanzelf transformeren. Dit doen we via de bouwstenen van alchemie, de 5 elementen. Een opschoning en een voedende ervaring in het
lijf.

3 dagen

3. PSOAS & De voorouders

Het mysterie van de psoas spier is dat deze spier zo ver weg in ons lijf ligt dat wij hem nooit direct kunnen aanraken. Het veld van deze spier is als een poort naar de frequentie van de donkere pool.

Deze soepel en sappig maken brengt ons in het diepste punt van het vrouwelijk bekken. Daar bevindt zich onze seksuele essentie. Als deze spier ontspant en zich uitvouwt als een waaier, open je jezelf voor de steun van je voorouders.

Via de psoas zak je in je vrouwelijke bedding, de oerbron van je vrouwelijke lijn, die als een rivier in je stroomt.

2 dagen

4. Yin flow & Bodywork

Twee dagen om ons tot in het diepst van onze ziel en buik te verwarmen!

Vloeiend door de verschillende kwaliteiten via 5 Elementen Yoga bewegen, om naar de expressie en vreugde door (buik)dans en yin flow te gaan.

Dit alles gedragen met een diepe eerbied voor het sacrale yin, het sacrale vrouwelijke.

2 dagen

5. Incarneren en thuis zijn in de baarmoeder

koningin

Steeds helder voelen waar jij jezelf nog saboteert om niet aanwezig te zijn. Vanuit zachtheid de keuzevrijheid vinden om te kiezen aanwezig te zijn.

Te ervaren dat veiligheid betekent in je lijf te zijn. Jouw nest en thuisplek in de baarmoeder, opnieuw te ontdekken. Als je helemaal incarneert (in het vlees komt) ontstaat er echte aanwezigheid.

2 dagen

6. Inwijding jade ei en de kracht van de draak

Smelten in je seksuele organen om dieper te verankeren met het jade ei in je yoni, zodat jouw seksuele wortel weer opent. Je leert om de kracht van de draak (woede) te hanteren en om jouw waarheid via je hart naar buiten te brengen.

Zo kunnen de donkere en de lichte pool hun liefdesdans dansen in jou. Zodat kracht en zachtheid samen komen en bekken en hart verbonden zijn in een veld van liefde en waarheid.

4 dagen

Online lessen- 4 maal

De online lessen zijn ondersteunend aan de jaartrainingsdagen en bedoeld om te delen, te herhalen en te beoefenen.

*Volgorde en inhoud dagen onder voorbehoud

Wat geeft deze training jou

Je bekijkt de wereld vanuit een stevige aardse connectie.

Oude gedachten en emoties vinden bedding in je lijf

Je bekken ervaar je als een thuisplek

Je eigen plek hier op aarde innemen

Je krijgt het vermogen om jezelf weer op te laden

Je gaat de onschuld van je eigen seksuele stroom ontdekken

Je laat je instinct toe, waardoor een gevoel van veiligheid ontstaat.

Je gaat vanuit je zielenwaarde leven

Je lichaam is gezonder en vrouwenkwalen verminderen

Meer ontspanning

Bruisende levensenergie

Je leert in het vuur van de liefde te blijven staan

Bewustzijn van oude egopatronen. Ego komt als kracht op de goede plek in je buik

Je versterkt je spirituele connectie

De rauwheid en de dierlijkheid in jezelf maken je niet meer bang, maar geven je stevigheid

Je gevoel van steun vergroot, waardoor je meer kunt ontvangen en een gevoel van overvloed krijgt

Je kunt steeds meer vertrouwen dat je van binnenuit kunt aangeven wat voor jou niet klopt, waardoor er een grotere overgave aan het leven ontstaat

Inbegrepen bij
deze jaartraining

15 workshopdagen de diepte in

Meditatie-oefeningen

Sister-intervisie groepjes om tussendoor te oefenen

Intakegesprek via zoom (als we elkaar nog niet kennen)

Transformerend huiswerk voor thuis

Je wordt lid van een online community op Facebook

4 online lessen (ook op een later tijdstip terug te kijken)

Wanneer is deze jaartraining
nog niet iets voor jou:

Als je het onprettig vindt om
aangeraakt te worden

Als je nog niet wilt delen met
anderen wat er in je leeft

Als je nog niet bereid bent
om naar jezelf te kijken

Als je nog niet de intensiteit van
leven wilt leren toestaan

Als je contact met een groep
en anderen nog te spannend vindt

Als je een klein beetje wilt
veranderen maar niet teveel

Als je geen commitment kan doen om zeker 80% van de tijd aanwezig te zijn

Als je nog niet bereid bent om
jezelf in figuurlijke zin bloot te geven

Dit zeggen mensen
over deze jaartraining

Ervaringen van onze cursisten

Praktische informatie

Docent:

Brechtje Schoofs

Data:

2024:
1 & 2 maart
15, 16 & 17 maart
29 & 30 maart
10 & 11 mei (door Elke Wilssens)
24 & 25 mei
19, 20, 21, 22 & 23 juni - Deze 4-daagse wordt gehouden in kasteel Frandeux te Frandeux in België. 19 juni kun je aankomen vanaf 18:00, voor de voorovernachting.

Lestijden
Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot ongeveer 18.00 uur.

Online lessen
8 maart van 10:00 t/m 11:30
3 april van 10:00 t/m 11:30
26 april van 10:00 t/m 11:30
3 juni van 19:30 t/m 21:00
(De online lessen zijn t/m het einde van de jaartraining terug te kijken via een link)

Locatie:
Cursuscentrum Academ
Graaf Jan van Nassaustraat 8a I-II 3051 GE Rotterdam

Investering jaartraining:

€ 2020, Je betaalt € 350,- inschrijfkosten, deze kosten worden later van de totale investering afgehaald. Weekenden zijn exclusief accommodatie en maaltijden.

Verblijfkosten voor de laatste 4 daagse in Chateau Frandeux, aan de Rue des Pèlerins 4 te Frandeux in België, zijn € 525,- per persoon. Deze 4 daagse is met een voorovernachting op 19 juni. De prijs is exclusief toeristenbelasting, deze belasting is voor 2024 nog niet bekend en wordt later doorberekend in de factuur.

 

 

0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de website